Welkom bij Juri

Bekijk onze vacatures 👇

Waarom JURIST worden?

Groeiend succes

Juri groeit => jij groeit. Met een omzet van meer dan €82 miljoen vorig jaar en een gemiddelde jaarlijkse groei van 10% de laatste 10 jaren groei je ook inhoudelijk en financieel mee.

Teamactiviteiten

Samen werken is ook af en toe samen ontspannen. Een avondje padellen, bowling, ribbetjes eten,... Het ideale moment om je collega's eens buiten het werk te leren kennen en de batterijen op te laden.

Iedereen telt mee.

Hoewel Juri reeds meer dan 170 mensen vast in dienst heeft, evalueren we samen regelmatig je werk en maken we ruimte voor persoonlijke groei. Het welzijn van iedere werknemer is onze zorg.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Hier maakt iedereen iedereen beter

Ons DNA

Goesting & Fun

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

Bekwaam en ondernemend

Juri groeide de voorbije jaren telkens met zo een 20%. Ondernemerschap is de sleutel. Dit samen met innovatief materiaal en een continue opleiding van de werknemers. Zich ``bekwamen`` is dan ook een werkwoord bij Juri.

Open en dichtbij

Oprichter Juliaan stond van in het begin dichtbij de mensen. Steeds met een luisterend oor. Deze cultuur leeft verder met de jonge generatie aan het roer. Open staan en eerlijk blijven, telt. Ook wanneer het eens moeilijk gaat.

Bekijk onze video

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?